Këshilla për mbjellje

  • Krimbat nuk i hanë perimet nëse gjatë mbjelljes hidhet mbeturinë e kafes në dhe.
  • Fasulja nuk rritet si duhet nëse mbillet afër spinaqit.
  • Sallata nuk rritet si duhet nëse mbillet afër majdanozit.
  • Domatet rriten mirë nëse ka hithra afër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *