Drinas

Libri i mysafirëve

Shkruani një mesazh në librin e musafirëve

 
 
 
 
 
 
 
Fushat e shënuara me * janë të obliguara. Adresa juaj elektronike postare (email) nuk publikohet. Mesazhi juaj publikohet pas shqyrtimit.

Ne kemi të drejtë të ndryshimit të tekstit, heqjes ose të mos publikimit të mesazhit të dërguar.
15 entries.
Arif Morina Arif Morina from Drinas wrote on 13.02.2011 at 11:26:
Ndihem krenar që jam banor i kësaj qyteteze kaq të bukur, dhe njëherit jam falenderues për punën që e keni bërë kaq të mirë. Kjo është një nder për Drinasin.

Ju përshëndes.
Visar Vehapi Visar Vehapi from Prizren wrote on 29.09.2010 at 08:47:
Very good. You're the best Drinas.

Kisha pas dëshirë me dit sa banorë i ka kjo qytezë.
Ju përshëndes
Faton Hoti (Toni) Faton Hoti (Toni) from Drinas wrote on 28.05.2010 at 08:45:
Përshëndetje për të gjithë,

Më ka ardhur shumë mirë për këtë ueb faqe, ndihem krenar që ke bërë këtë punën e uebit për Drinasin, mandej ndihem krenar që kemi një dizajner kaq të mirë, dhe gjithashtu edhe një prezantues për Drinasin, për të cilën punë je ka e ben ti, që tiu kujton shumë gjëra rinisë së Drinasit, rinia e Drinasit ka nevojë më shumë të dinë për Drinasin një histori të gjallë, kështu që të falënderoj shumë për punën tënde.
Fitim Hoti Fitim Hoti from Drinas wrote on 15.05.2010 at 17:40:
Pershendetje nga une veq desha me than se me fshatin Drinas nuk ka, ndaq per nga bukuria qe esht shum i bukur, po ashtu i ploteson te gjitha kushtet per jetes n ket fshat qat lypish gjash heeh chyyss.. FITI...
Arbnor Shala Arbnor Shala from Rogovë wrote on 21.12.2009 at 01:45:
Ju përshëndes të gjithëve e mbi të gjitha krijuesit e këtij webi të mrekullueshëm ... veq përpara ... suksese!