Drinas

Në gjuhët aziatike fjala ‘shpirt’ dhe fjala ‘zemër’ janë njësoj

Në gjuhët aziatike fjala ‘shpirt’ dhe fjala ‘zemër’ janë njësoj. Prandaj nëse nuk jeton me vëmendje të barabartë për shpirtin dhe për zemrën, nuk e ke kuptuar atë.

Jon Kabat-Zinn

Vendosni një koment

Adresa juaj e-postare nuk botohet. Fushat e obliguara e kanë shenjën *