Për fshatin

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
Drinasi është fshat në Kosovë, afër Gjakovës. Përafërsisht 99% e popullsisë është shqiptare dhe 1% janë minoritete. Para vitit 1999 quhej ky fshat Ratkoc ose Ratkovac.
Drinas is a village in Kosovo, near Gjakova. Approximately 99% of its inhabitants are Albanian and 1% are minority. Before 1999 this village was called Ratkoc or Ratkovac