Drinas

Prania ime në atë mal të vogël dhe të sigurt

Jo më shumë se disa minuta një ditë dhe pak më gjatë në ditën tjetër, filloi prania ime në atë mal të vogël dhe të sigurt, sikur po të bëja muzikë, sikur t’i bija pianos dhe të bëhej muzikë… Nuk e dija më se kush isha unë vetë.

Sally Carrighar

Vendosni një koment

Adresa juaj e-postare nuk botohet. Fushat e obliguara e kanë shenjën *