Drinas

Shumë fëmijë dhe artistë kanë një fuqi shpirtërore

Shumë fëmijë dhe artistë kanë një fuqi shpirtërore që është natyra e dytë për ta. Kushdo që ka zotëruar ndonjëherë fuqinë nuk do ta humbasë tërë jetën. Është aftësia për t’u kënaqur me gjërat, për çfarëdo, jo si një mjet për një qëllim, por thjesht sepse është ajo që është. Një fëmijë me shëndet të plotë do ta vërë dorën mbi bar në verë, duke e ndier atë dhe duke u dridhur pak nga gëzimi në ngurtësinë e qetë të tokës.
Charles Edward

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *