Drinas

Si mund ta përjetosh botën tënde

Einstein kishte të drejtë kur thoshte se ti mund ta jetosh jetën tënde duke menduar se asgjë nuk është mrekulli ose duke menduar se gjithçka është mrekulli.

Magjinë mund ta shohësh në atomin më të vogël dhe në tërë gjithësinë e pakapshme, ose mund ta shohësh vetëm botën tënde të vogël. Vetë ti vendos se si e përjeton botën tënde.

Dalton Exley

Vendosni një koment

Adresa juaj e-postare nuk botohet. Fushat e obliguara e kanë shenjën *