Drinas

Unë njoh vetëm mrekulli

Unë njoh vetëm mrekulli… Për mua është çdo orë e dritës dhe e errësirës një mrekulli, secili centimetër kub i hapësirës është mrekulli, secili metër katror i sipërfaqes së mbuluar të tokës, secila hapësirë që gëlon brenda. – Walt Whitman

Vendosni një koment

Adresa juaj e-postare nuk botohet. Fushat e obliguara e kanë shenjën *