Drinas

Ushtrim themelor i mendjes

Ushtrimi themelor i mendjes është marrja dhe nxjerrja e ajrit. Bëre këtë shpesh. Dhe bëre këtë edhe një herë tjetër – ndoshta në një vend dhe një kohë kur nuk e ke bërë këtë kurrë më parë. Nëse vinë mendime, vëzhgoi ato, mos i gjyko, përpiqu të mos i ndryshosh ato ose “mos bën asgjë për ato”. Thjesht vëri re ato, kushtoju vëmendje. Vë re çdo ndjenjë tension, shtrëngim ndaj çdo ndjenje tjetër në trupin tënd. Ndjeje botën përreth teje.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *