Drinas

Vëmendshmëria është kur je i vetëdijshëm për veten

Vëmendshmëria është duke qenë i vetëdijshëm për veten tënde, për të tjerët dhe për mjedisin tënd në këtë moment. Nëse e përqendron vëmendjen tënde të hapur dhe me vetëdije në jetën, pasi shpaloset për ty minutë pas minutës së çmuar, do të kesh mundësi të shijosh më shumë çdo përvojë.v

Sue Patton Thoele

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *