Drinas

Kur vdes dikush që e do, të jepet dhurata e “mundësive të dyta”

“Kur vdes dikush që e do të jepet dhurata e “mundësive të dyta”. Eulogjia jote është kujtesë se të gjallët mund ta kthejnë jetën e tyre në çdo moment. Ti nuk je i lidhur me të kaluarën; me atë që ke qenë dikur.

Të kujtohet se ndjenjat tua nuk janë ato që ti je, por se si e ndije veten në atë moment. Zgjedhjet tuaja të këqija e kanë përcaktuar të djeshmen, por nuk janë ato që ti je sot. E ardhmja jote nuk ka pse të ecë në të njëjtën rrugë me të njëjtët njerëz. Mund të fillosh që së pari.

Ti nuk ke nevojë që t’ju kërkosh falje njerëzve që nuk do të dëgjojnë. Ti nuk ke nevojë që të justifikosh ndjenjat ose veprimet tua, shkaku i një periudhe të vështirë në jetën tënde. Ti nuk duhet t’i durosh njerëzit të ciët janë të pasigurt dhe duan që ti të dështosh. Gjithçka që duhet të bësh është që të ecësh përpara me një pikëpamje pozitive dhe që të besosh se krijuesi yt ka një plan që është më i madh se pikëllimi që e ke lënë prapa.

Njerëzit cilësorë që duhej të ishin në jetën tënde nuk do të kenë nevojë që ju të shpjegosh bukurinë e zemrës tënde. Ata tashmë e kuptojnë se çfarë është të qenit njeri – një udhëtim me slitë me rrota me emocione gjatë stuhive të shiut dhe diellit, të spërkatura me momente kur pothuajse mund të arrish yjet.”

― Shannon Alder

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *